Download je training

Koop je training en train overal

Personal coaching

Via e-mail, WhatsApp en face-to-face word je ondersteund

Trainingsadvies

Gebaseerd op jouw persoonlijke GenBluePrint

Voedingsadvies

Gebaseerd op jouw persoonlijke GenBluePrint

NEOBODIES werkt met overzichtelijke stappen:

1.   

REGISTREER JEZELF 

De eerste stap is jezelf registreren bij NEOBODIES. Registeren geeft je automatisch de mogelijkheid om gebruik te maken van de APPcoach: Tips, trucs en motivatie verstuurd via whatsapp. Deze service is gratis van NEOBODIES. Enkele malen per week ontvang je via Whatsapp tips. Aan het eind van elk kwartaal wordt er een nieuwsbrief verstuurd.

 

2.   

MAAK JE ACCOUNT COMPLEET 

Login met je email en wachtwoord. Geef je persoonlijke gegevens door waardoor we een duidelijker beeld krijgen van wat voor soort sporter je bent en waar eventuele punten zitten die al meteen verbeterd kunnen worden.

 

3.   

KIES JE GENBLUEPRINT 

Maak een Keuze in de shop tussen de verschillende GenBluePrints. Maak je GenBluePrint compleet door de vragenlijst in te vullen. Het schriftelijke gedeelte wordt is dan afgerond, wat ons nog meer inzicht geeft in punten die verbeterd kunnen worden om jou zo snel mogelijk de optimale versie van JOU te krijgen.

 

4.   

DOE DE FYSIEKE TEST 

Meet en test jezelf en vul de gevraagde gegevens in op je GenBluePrint. Nog beter, laat je meten door een professional om de GenBluePrint compleet te maken. Bij een aangeschafte GenBluePrint met Xpert maak je gebruik van een meting en test door een NEOBODIES Xpert

 

5.   

START MET TRAINEN

In de shop vindt het beginners TRAININGSpakket om op te starten je jezelf meer belastbaar te maken.

Dit Pakket bevat drie levels in de Start training en een warming-up. 

 

6. 

TRAIN VIA VIDEO'S

Leer de warming up en de Start-up training. De diverse oefeningen waar CRX genetic Basic maken je lichaam aanzienlijk belastbaarder waardoor je klaar bent voor de volgende stap: Jouw Eigen GenBluePrint Training. De trainingen worden dan door keuze in style echt persoonlijk en in combinatie met de tips en trucs die je regelmatig krijgt zul je snel progressie boeken. Deze trainingen kun je in de shop kopen en worden binnen enkele uren naar je toe gemaild en blijven daarmee jouw eigendom waardoor je ze altijd bij je hebt en niet afhankelijk bent van een internet aansluiting of wifi.

 

7.

ONTVANG JE PROFIEL

Binnen enkele dagen ontvang je via de mail jouw persoonlijke GenBluePrint profiel. Trainen en eten volgens je eigen profiel. Maandelijks komen er in de shop trainingen bij die jezelf kunt aanschaffen. Elk training kun je uitvoeren in je eigen zone: Hunter, Survivor, Warrior en een Tabata training. Ook in deze maanden volg je de aanwijzingen van de GenBluePrint en kun je keuze maken welke training je doet in je persoonlijke zone.

 

8.

BEHAAL JE DOELEN

Verbaas jezelf over hoe eenvoudig je jouw gestelde doelen kunt behalen en probeer het maximale uit alle informatie te halen die je tijdens dit persoonlijke traject hebt gekregen. Elke twee weken ga je met je training een stap verder en regelmatig verschijnen er nieuwe trainingen, nieuwe know-how, tips en trucs die je kunt gebruiken in je eigen training- en voedingsadviezen.