Download je training

Koop je training en train overal

Personal coaching

Via e-mail, WhatsApp en face-to-face word je ondersteund

 

Trainingsadvies

Gebaseerd op jouw persoonlijke GenBluePrint

Voedingsadvies

Gebaseerd op jouw persoonlijke GenBluePrint

NEOBODIES werkt met overzichtelijke stappen:

1.   

MAAK EEN ACCOUNT AAN 

Maak een account aan bij  “Account” om jezelf te registeren voor NEOBODIES.

 

2.   

MAAK JE ACCOUNT COMPLEET 

Geef je persoonlijke gegevens door en meld je automatisch aan voor de APPcoach en de andere gratis tools van NEOBODIES.

 

3.   

KIES JE GENBLUEPRINT 

Maak een Keuze in de shop tussen de verschillende GenBluePrints. Maak je GenBluePrint compleet door de vragenlijst in te vullen. Het schriftelijke gedeelte wordt is dan afgerond.

 

4.   

DOE DE FYSIEKE TEST 

Meet en test jezelf en vul de gevraagde gegevens in op je GenBluePrint. Nog beter, laat je meten door een professional om de GenBluePrint compleet te maken. Bij een aangeschafte GenBluePrint met Xpert maak je gebruik van een meting en test door een NEOBODIES Xpert

 

5.   

START

In je training via het BEGIN TRAININGSSCHEMA. Dit schema ontvang je via de mail.

 

6. 

TRAIN VIA VIDEO'S

Leer de gratis warming up. Schaf daarna via de shop de beginnerstraining aan. De diverse oefeningen waar CRX genetic Basic maken je lichaam aanzienlijk belastbaarder waardoor je klaar bent voor de volgende stap: Jouw Eigen Profiel Training.

 

7.

ONTVANG JE PROFIEL

Binnen een week ontvang je via de mail jouw persoonlijke GenBluePrint profiel. Trainen en eten volgens je eigen profiel. Maandelijks komen er in de shop trainingen bij die jezelf kunt aanschaffen. Elk training kun je uitvoeren in je eigen zone: Hunter, Survivor, Warrior en een Tabata training. Ook in deze maanden volg je de aanwijzingen van de GenBluePrint en kun je keuze maken welke training je doet in je persoonlijke zone.

 

8.

CHECK REGELMATIG DE SITE

Elke maand ga je met je training een stap verder en elke maand verschijnen er nieuwe recepten online die je kunt gebruiken in je eigen voedingsadvies.

 

9   BEHAAL JE DOELEN

Verbaas jezelf over hoe eenvoudig je jouw gestelde doelen kunt behalen en probeer het maximale uit alle informatie te halen die je tijdens dit persoonlijke traject hebt gekregen.