Wanneer je gaat trainen, eten en leven volgens je eigen GenBluePrint vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Het lichaam zal zich herstellen van alle pogingen die je reeds hebt ondernomen om in shape te komen. Ervaring heeft ons laten zien dat veel mensen net even verkeerd trainen waardoor ze niet hun doelen behalen. Heeft je trainer je ooit in het verleden verteld waarom je op een bepaalde manier moet trainen? Past die training eigenlijk wel bij jou?

Wij gaan vertellen en onderbouwen waarom het verstandiger is om te trainen op de manier die wij je adviseren. Dit geeft het snelst resultaat. Je kan dan zelf beslissen welke weg je wilt volgen. De langere langzame of de korte snellere: NEOBODIES.

 

Gemmy: Mijn schoondochter maakte mij erop attent dat haar sportschool in het nieuwe jaar met het NEOBODIES programma startte. Het bleek een schot in de roos!

De boosdoeners, de koolhydraten, werden rigoureus uit de maaltijden geschrapt. Hiervoor in de plaats moest ik veel meer voedingsmiddelen met eiwitten gebruiken.

Ook trainde ik 2x per week een 30 minuten durend programma wat speciaal voor mij was gemaakt. En het resultaat? In 16 weken viel ik 15 kilo af.

 

Gino: Mijn gewicht is met meer dan 20 kg afgenomen en mijn kledingmaten zijn verkleind. Zo is mijn broekmaat van maat 38 naar 33 gegaan en draag ik nu geen XXL shirts, maar een maat L.

In alles merk je dat je gezonder leeft; niet alleen voel je je beter en zie je er gezonder uit maar ik kijk ook in het algemeen positiever tegen dingen aan.

Wat ik gaandeweg bereikt hebt, kan iedereen.