Tools

NEOBODIES Tips en Nieuws

Voor het behalen van je doelen kun je nooit genoeg informatie opslaan.

Onze partner Unplugging.nl heeft speciaal voor jou allerlei tips, trucs en meer voor je verzameld.

We hebben ze netjes voor je ingedeeld in overzichtelijke hoofdstukken.

 

 

Vitamine B12 Test Online

Vitamine B12 is o.a. betrokken bij de energie omzetting in ons lichaam. Ook werkt het mee bij de verwerking van eiwitten. Vitamine B12 is dus een belangrijke vitamine die we niet kunnen missen. Deze laagdrempelige test geeft je wat informatie over eventuele tekorten aan vitamine B12 in je lichaam.

Na het invullen van de vragen krijg je binnen 24 uur de uitslag de uitslag van de test. De antwoorden worden persoonlijk bekeken en niet doormiddel van een algoritme geanalyseerd.

 

Magnesium Test Online

Magnesium is een belangrijk mineraal. Krijg je te weinig via je voeding binnen of wordt het slecht door je lichaam opgenomen dan komen tenminste 300 chemische schakelingen in ons lichaam onder druk te staan. We hebben hier een laagdrempelige test om globaal te checken of je misschien een te kort hebt aan magnesium.

Na het invullen van de vragen krijg je binnen 24 uur de uitslag de uitslag van de test. De antwoorden worden persoonlijk bekeken en niet doormiddel van een algoritme geanalyseerd.

 

eBook: FastFood Salads

We hebben 7 snelle en vooral smaakvolle salades voor je verzameld en in een boekje geplaatst.

 

eBook: Zo train ik, DagBoek

Wat heb je getraind? Welke oefeningen? Hoeveel sets of reps? Door alles op te schrijven in dit makkelijke pdf (dagboek) krijg je snel overzicht waar het goed of net niet lekker gaat wat betreft je training en de progressie.

 

eBook: Wat Eet Ik, DagBoek

Wat eet Ik eigenlijk? Door alles op te schrijven in dit makkelijke pdf (dagboek) krijg je snel overzicht waar het goed of net niet lekker gaat wat betreft je voeding, suppletie en dagelijkse bezigheden.

 

eBook: Vetverbranding remmend

Verschillend tips verzameld die je kunnen helpen bij de vetverbranding. Deze uitgelichte tips remmen juist je vetverbranding. Waardevolle aanwijzingen die je in de praktijk kunt toepassen.

 

CRX Genetic De Warming-Up

Om je CRX Genetic Training goed op te starten hebben we een eenvoudige maar toch intensieve warming-up voor je gemaakt. 

 

CRX Genetic Gratis Training

Proef gratis va deze CRX Genetic Training. Je traint in maximaal 30 minuten je hele lichaam. Zoek je grenzen op met de intensiteit en je bent verzekerd van succes.

 

8 Super tips

Acht tips die je lichaam en zelfs je leven een aanzienlijke upgrade kunnen geven. De eerste stappen naar de nieuwe en betere versie van jezelf.