WIJ GAAN JE HELPEN

Wanneer je een account hebt bij NEOBODIES wordt je automatisch gekoppeld aan onze APPcoach. Dit is onze whatsapp service die je enkele malen per week een tip, advies of  motivatie app stuurt naar je telefoonnummer.

Belangrijk om te weten is dat er bij NEOBODIES niet gewerkt wordt met computer berekeningen of algoritmes. Elk profiel wordt persoonlijk behandeld om een zo correct mogelijk beeld te kunnen vormen van het mens waardoor het mogelijk is om ieder persoonlijk aan te sturen.

NEOBODIES werkt niet met coaches maar met experts en trainers. Ons team bestaat dan ook uit experts met hun eigen expertise. Als team kunnen we je helpen om jouw doelen sneller te bereiken. Met als belangrijk hoofdstuk ADEMHALING in ons achterhoofd maken we het mogelijk dat jij je top fit gaat voelen. Trouwens je ademhaling kun je ook aandacht geven door in te checken bij: www.unplugging.nl

Om een beter beeld te krijgen over hoe je zou moeten eten, is het verstandig om de GenBluePrint te doen. Deze kun via onze shop bestellen waar al reeds verzamelde informatie wordt versterkt met lichamelijke testen om een zo duidelijk mogelijk beeld van jou te krijgen. Ieder mens zit namelijk anders in elkaar en heeft zijn eigen percentages van natuurlijke aanleg waaruit je eigenlijk je trainingsvorm zou moeten kiezen.

Hoe werkt ons lichaam? Er staan verschillende testen op onze site bij TOOLS die al veel informatie kunnen geven over hoe je lichaam functioneert.

Ons team bestaat uit de volgende experts:

 

Mirjam Zwart - Zaandam

 

Michael Aberkrom - Zaandam

 

Amar Rambocus - Utrecht

 

Rowan Simons - Purmerend

 

Ben jij degene die ons kunt versterken? We staan altijd open voor een gesprek.